Video - MikaZen

Simți că nivelul tău de energie este din ce în ce mai scăzut, ești din ce în ce mai stresată și nu mai poți să te concentrezi pe ce anume ai de făcut?!

5 exercitii de yoga pentru un somn linistit te ajuta sa :

* te eliberezi de stres, anxietate

* ai parte de o minte mai calma

* iti cresti puterea de concentrare

Tot ce trebuie să faci este să îți găsești un loc confortabil la tine acasă, și chiar foarte aproape de pat pentru că apoi să adormi imediat. Să ai o ținută lejeră, chiar pijamaua, ca apoi să nu mai fii nevoită să te schimbi și pernă și păturică lângă tine.

Abia aștept intalnirile cu voi!

Meditația Mindfulness sub dus te poate ajută să te eliberezi de orice tensiune acumulată, de starea de stres și anxietate.

Iar cu ajutorul imaginației reușești să îți stimulezi creativitatea , te aduce în momentul prezent fiind conștientă de corpul tău, de senzații , stări emoții.

Important este să îți dai voie să te eliberezi .

Meditația Mindfulness sub dus Îți oferă starea de Zen de care ai nevoie în fiecare moment .

Să îți fie de folos!

*Inregistrarea face parte din o sesiune de dimineata din 22.04.2020

O clasa de yoga care se adreseaza nivelului incepator.

Este o practica de dimineata care te ajuta sa incepi ziua mult mai bine.

Alege sa incepi ziua intr-un mod sanatos .

La aceasta sesiune pot participa atat copiii cu varsta de peste 12 ani.

Sa iti fie de folos

*Inregistrarea face parte din o sesiune de dimineata din 22.04.2020
Povestea în mișcare, povestea Yoga pentru copii este creaTă special pentru copiii de toate vârstele, dar în special este dedicată celor cu vârstă 2-6 ani.

Acest concept introduce mai multe elemente :precum jocul , mișcarea conștientă prin yoga și mindfulness, jocuri, dans și muuulte alte surprize menite să ofere celor mici o bună dezvoltare a copilului atât pe plan emoțional , precum și pe plan fizic și pe cel mental.

**Aventurile lui Happy Motanul în Lumea Magică a Dinozaurilor** stimulează imaginația, se pot bucură de toate elementele introduse. Copiii devin receptivi și reușesc să se transpună mult mai ușor "pielea personajelor", învață să fie mai empatici, o calitate importantă în evoluția lor.

Copiii sunt încurajați să se distreze și să se relaxeze, în timp ce își dezvoltă capacitățile motrice (flexibilitate, echilibru, forță, coordonare), precum și puterea de concentrare, conștientizarea corporală, încredere în sine, voința și acceptare.

Sfera Fermecata~tehnica de respiratie are numeroase beneficii pentru copilul tau, printre acestea se enumera ca invata sa respire constient (practica mindfulness) , aici dezvoltandu-si atentia de a urmari respiratia ,calmeaza mintea,- starea de anxiatate , de stres dispare treptat aparand starea de calm, insomnie, dureri de cap, etc
O practica prietenoasa pentru intreaga familie , care ne reaminteste despre bunatate si importanta acesetiea in viata noastra... Sa invatam sa fim buni atat cu corpul nostru, precum si cu tot ce ne inconjoara.

Incepe-ti ziua cu practica yoga si vei avea parte atat tu precum si copilul de energie si voie buna toata ziua!

Buna dimineata, soare! este o clasa de yoga care se adreseaza tuturor membrilor familiei si puteti practica impreuna cu copilul oricand.

La cursurile @happylittleyogi copilul tau reuseste sa evolueze armonios, invatand sa isi cunosca corpul, emotiile prin diferite tehnici mindfulness - meditatie, yoga si tehnici de respiratie.

Te asteptam cu bucurie si pe tine in fiecare saptamana la un nou curs de yoga pentru copii aici pe youtube.

Somnul inseamna sanatate si stiu ca sti tu doresti ca impreuna cu copilul sa fie cat mai odihnitor.

Te invit impreuna cu toata familia pentru 9 minute de miscare in care ne relaxam pentru a avea o noapte linistita.

Practica este potrivita tuturor, indiferent de varsta si sau nivel de practica :)

O noapte linistita sa aveti
Facebook
YouTube
Instagram