Termeni si conditii de utilizare a website-ului mikazen.ro

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării datelor personale ale tuturor celor cu care derulăm operațiuni comerciale, precum și a  vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul mikazen.ro  în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date („GDPR”).

Utilizarea și vizitarea site-ului www.mikazen.ro, (numit în continuare Site-ul) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții, (numite în continuare Termeni & Condiții). Prin accesarea și navigarea pe Site confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții.  Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni & Condiții, care are au valoare de agreement între) mikazen și dvs. și care nu poate fi  modificat fără acordul nostru prealabil. MikaZen își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii & Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate Mikazen.ro . Prezenta Politică reprezintă modul în care compania noastră înțelege și respectă principiile de protecție a datelor personale, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt utilizate în cadrul proceselor noastre de afaceri.

 1. Mikazen.ro – un site in care gasesti cursuri yoga, mindfulness, dezvoltare personala, coaching ce se adreseaza copiilor, familiei, adultilor ,precum si adolescentilor . Cursurile se desfasoara atat online live, online preinregistrate, precum si fata-n fata.Prezentul Acord de participare  la cursurile organizate de mikazen si sustinute de coordonatorul Michelle.
  1. Termeni generali

  1.1. În conformitate cu termenii din acest Acord, Mikazen, în rol de organizator al cursurilor se angajează să presteze Clientului servicii de învățare  atat online , precum si cursurile fizice fata-n fata.

  (în continuare, Clientul și terța persoană vor fi denumite cumulativ „participant”), iar particpantul se angajează să accepte serviciile și să le achite în conformitate cu termenii și condițiile stipulate în acest Acord.

  1. Rezervarea, anularea și desfășurarea cursurilor.

  2.1. Participantul are dreptul la o reducere de 20% la prima sesiune. În caz de participantul nu se prezintă la sesiune fără să o anuleze sau să o reprogrameze înainte,  sesiunea este considerate desfășurată.

  2.2. Sesiunea poate fi rezervată cu cel puțin 24 ore înainte de a începe. Participantul are dreptul de a reprograma și/sau anula o lecție cu cel puțin 24 ore înainte de a începe, in termen de 2 saptamani consecutive.

  2.3. Dacă Participantul  nu se prezintă la sesiune sau o anulează în mai puțin de 24 ore de la începutul programat al cursului, atunci lecția se consideră desfășurată.

  2.4. Coordonatorul cursului, Michelle Mikazen are dreptul să anuleze  sesiunea cu cel puțin 12 ore înainte de începutul programat al lecției. În acest caz, sesiunea va rămâne în soldul Participantului și va putea fi utilizată ulterior in termen de 2 saptamani consecutive.

  2.5. Sesiunea este considerată desfășurată corect dacă participantul nu informează  Mikazen în primele 6 ore de la începutul programat al cursului că lecția nu a mai avut loc din cauza Coordonatorului.

  2.6 Este important sa confirmi inscrierra la curs pe email sau pe whattsapp.

  2.7. Cursul incepe intodeauna la ora stabilita in program, de aceea te rog sa fii punctual. Dacă participantul întârzie mai mult de 15 minute la un curs sau dacă întâmpină dificultăți tehnice ( sesiunea online) din partea sa, lecția este considerată desfășurată.

  2.8. Mikazen, în calitate de reprezentant al coordonatorului, are dreptul de a refuza prestarea serviciilor în eventualitatea comportamentului inadecvat sau nerespectuos din partea unui participant , mai ales în cazuri de limbaj obscen, limbaj grosolan adresat coordonatorului sau către alți participanti dacă aceștia participă la sesiuni.

 1. Termeni privind plata

3.1. Plata pentru Servicii se face în baza unei plăți anticipate de 100%. Prețul fiecărei sesiuni este diferita in functie de cursul la care ai ales sa participi.  Informația actualizată privind prețul cursurilor este disponibilă pe website-ul www.ikazen.ro, precum si in cadrul evenimentelor de pe pagina Facebook Michelle.Mikazen.

Mikazen.ro poate oferi abonamente sau pachete de lecții reduse la prețuri speciale.

3.2. Mikazen.ro își rezervă dreptul de a susține lecții înainte de confirmarea plății.

3.3. Mikazen.ro, în calitate de agent, are dreptul de a informa Clientul cu privire la orice modificare a costului serviciilor prin postarea acestor informații pe site-ul Școlii. Costul cursurilor deja achiziționate de client nu poate fi modificat.

3.4. Toate plățile vor fi efectuate în contul Centrul Mikazen S.R.L în calitate de agent al coordonatorilor și vor fi considerate efectuate în momentul în care fondurile respective sunt transferate în contul Centrul Mikazen S.R.L și sunt încasate.

3.5. In cazul sesiunilor online toate costurile și cheltuielile necesare pentru funcționarea corespunzătoare a dispozitivelor electronice și a altor dispozitive ale participantului (inclusiv, dar fără a se limita la orice costuri percepute de organizațiile de comunicații) pentru desfășurarea corectă a sesiunii vor fi suportate de participant și vor fi plătit de acesta.

 1. Ramburs

4.1 În cazul în care anunti ca te retragi cu mai mult de 2 (doua) zile calendaristice înainte de data programată a evenimentului, iti voi restitui în contul indicat contravaloarea evenimentului, mai puțin comisionanele bancare reținute;

Sesiunea se va recupera o singura data, in functie de locurile disponibile si in termen de 14 zile consecutive. La a 2a neparticipare se va restituri 50% din suma achitata valoare pe 1 ( o ) sesiune.

4.2. Rambursarea se face în același cont din care a fost efectuată plata. Dacă acest lucru nu este posibil, centrul Mikazen srl, alături de participant, vor căuta împreună alte metode de a procesa rambursul, care să fie satisfăcătoare pentru ambele părți.

Pentru ramburs se ia in considerare suma de la momentul achizitiei. Lecțiile bonus sunt nerambursabile.

4.3. Sesiunile  gratuite, Bonusurile, alte resurse, facilități sau servicii oferite gratuit de Mikazen.ro , nu pot fi rambursate sau schimbate în lecții individuale.

 1. Abonament

5.1. La achiziția serviciului „Abonamentului 5 sesiuni”, se activează procesul automat de plată lunară pentru suma indicată de website-ul Mikazen în momentul abonării. Procesul automat de plată are loc în momentul achiziției .

5.2. După plata abonamentului lunar, Participantul are acces la serviciile oferite în abonament conform informației prezentată pe website-ul Mikazen în momentul abonării. În cazul în care plata programată nu este efectuată, prestarea serviciilor încetează.

5.3. Dacă, în momentul plății programate, partipantul nu a fort prezent la toate sesiunile oferite ca parte din abonament,  se pot recupera maxim 2 sesiuni in termen de 14 zile consecutive, la restul se va restitui 50% din suma achitat.

 1. 6. Politica de confidențialitate

6.1. Participantul este de acord să nu schimbe nicio altă informație cu coordonatorul, cu excepția celor necesare pentru sesiunile individuale/grup private.

6.2. Participantul înțelege că coordonatorul își prestează serviciile prin intermediul Mikazen care acționează sub autoritate expresă în calitate de agent al coordonatorului. Participantul trebuie să adreseze toate comunicările către coordonator (inclusiv, dar fără a se limita la, orice oferte sau solicitări).

6.3. Participantul se obligă să nu copieze, să nu transfere către terți, direct sau prin furnizarea accesului la Internet, materiale educaționale sau de altă natură primite în timpul sesiunilor online.

6.4. În cazul încălcării acestor prevederi, Mikazen, în calitate de agent, are dreptul de a înceta furnizarea oricăror servicii către participant în temeiul prezentului Acord, precum și de a recupera orice pierdere de profit.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

7.1. Fiind de acord cu termenii și condițiile acestui Acord, acordați autorizația și acordul dvs. Mikazen în calitate de agent al coordonatorului Michelle Mikazen pentru a colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal, precum și datele cu caracter personal ale persoanelor sub vârsta majoratului în numele cărora intrați într-o relație juridică.

7.2. Mikazen colectează, stochează și prelucrează numai acele date care sunt necesare pentru furnizarea serviciilor în temeiul prezentului Acord, și anume: numele, vârsta sau data nașterii; numere de telefon, adresa de e-mail și alte detalii de contact.

7.3 Mikazen.ro colecteaza numele și adresa dumneavoastră de e-mail pentru pentru a vă transmite, cu consimțământul dumneavoastră, newsletter de la mikazen.ro ,informații despre educația si dezvoltarea copilului oferte, inițiative sau proiecte Mikazen sau ale partenerilor noștri.

Mikazen.ro colecteaza numele și prenumele dumneavoastră, adresa de email și numărul de telefon pentru a personaliza comunicarea ulterioară și pentru a putea răspunde solicitărilor dumneavoastră exprimate în formularul on-line.

Mikazen.ro colecteaza numele și vârsta copilului/ copiilor, data estimată și la ce curs/ sesiunie  doriți  sa faceti înscrierea, pentru a verifica disponibilitatea locurilor.

7.4. Fiind de acord cu termenii și condițiile acestui Acord, acordați autorizația și acordul dvs. Mikazen de a fotografia/ filma copilul care beneficiază de serviciile Mikazen Această fotografie poate fi utilizată pentru a genera un raport cu rezultatele sesiunii/cursului. Clientul are dreptul de a-și retrage acordul oricând.

7.4. Prelucrarea include colectarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, clarificarea(actualizarea, modificarea), utilizarea, diseminarea (inclusiv transferul de date),depersonalizarea, blocarea, distrugerea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea subiectului datelor personale informații comerciale și informaționale (inclusiv oferte speciale și promoții prin diverse canale de comunicare, inclusiv e-mail, SMS, telefon.

Consimțământul Clientului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este necondiționat și poate fi retras de către dvs. și/sau subiectul datelor cu caracter personal în orice moment, cu o solicitare scrisă trimisă la adresa de e-mail indicată în secțiunea de contact de pe website-ul mikazen.