Tabere si Retreat-uri - MikaZen

Tabere si Retreat-uri

MikaZen iti propune tabere & retrea-uri ce ofera beneficii pentru intreaga familie.
Aici reusesti sa te relaxezi atat pe plan mental, fizic și emoțional, redobandidu-ti echilibrul de care ai nevoie.
Taberele si retreat-urile MikaZen sunt personalizate, în funție de nevoile grupului, de aceea sunt concepute pe diferite teme, adaptate stilului de viata cotidian actual.

Trecute

HappyLittleYogi @Tabara de vara

In perioada 22.07 - 27.07.2018 echipa MikaZen impreuna cu @VladSiIuliaAzuga te invit in Tabara de Vara Happy Little Yogi dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani, este cea mai sanatoasa alternativa de a petrece timpul liber intr-un mediu in care se vor bucura de frumusetile naturii, vor invata lucruri noi si isi vor dezvolta personalitatea si increderea in sine.

ZEN Family Retreat ~ Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie ~editia II~

ZEN Family Retreat inglobeaza timp de calitate, dezvoltare personala, mindfulness, yoga si mancare sanatoasa pe parcursul a trei zile si doua nopti (weekendul 29 sept – 01 oct 2017), in Valea Doftanei, amplasata intr-un cadru natural pitoresc, lipsit de surse de poluare si degradare a mediului.

HappyLittleYogi @Tabara de vara „Adventure Team”

Happy Little Yogi impreună cu Echipa de distracție EDK invită toți copiii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani să petreacă cea mai frumoasă Tabără Yoga de vară de cu noi! – este cea mai sănătoasă alternativă de a petrece timpul liber într-un mediu în care se vor bucură de frumusețile naturii, vor învața lucruri noi și își vor dezvolta personalitatea și încrederea în sine.

ZEN Family Retreat ~ Echilibru, relaxare si voie buna pentru intreaga familie

ZEN Family Retreat inglobeaza timp de calitate, dezvoltare personala, mindfulness, yoga si mancare sanatoasa pe parcursul a trei zile si doua nopti (weekendul 5-7 mai 2017), intr-un peisaj mirific situat in Azuga, una dintre cele mai noi statiuni de pe Valea Prahovei, la 1000 metri altitudine.

Facebook
YouTube
Instagram