„Respiratia Degetelor” ~ exercitiu de respiratie pentru copii

„Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”

Astăzi  practicam o tehnică de respirație „Respiratia Degetelor”~exercitiu de respiratie pentru copii (fiind benefică pentru toți membrii familiei).

Bine te-am regăsit, sunt Michelle, fondatoarea MikaZen & HappyLittleYogi și doresc să te ajut să-ți recastigi starea de bine și sănătatea ! 

Cu ajutorul imaginației învățam să respirăm corect impreuna 🙂

Este important este să lăsăm ca lumea magică a poveștilor să ne „inunde” mintea pentru a obține o stare de bine, chiar și atunci când și copiii au și ei momentele lor dificile.
Și ei trăiesc de cele mai multe ori experiențe asemănătoare cu ale noastre, iar pentru a evită stresul, stările de anxietate este important sa stie sa respire corect.

„Respirația Degetelor”~exercițiu de respirație pentru copii este recomandat tuturor copiilor cu vârsta de peste 5 ani și poate fi practicat cu prietenii intr-un loc liniștit, unde va puteți retrage. Poate fi acasă, având fereastra e larg deschisă pentru că aerul să pătrundă în cameră sau cel mai potrivit în natură.

Câteva mici detalii legate de tehnica”Respirația Degetelor”~exercițiu de respirație pentru copii

Atunci când inspirați, împingeți abdomenul înainte (precum un balon), simțiți cum toracele este umplut cu aer, iar zona intercostala se depărtează, pieptul se ridica treptat.

Atunci când expirați, lasă că tot aerul să iasă natural, pieptul și toracele să se relaxeze.
Ne ajută să avem mintea calmă precum și corpul.

 

Te invit impreună cu copilul să practicați acest exercitiu  de respirație „Respirația Degetelor”~exercițiu de respirație pentru copii, spre a va găsi o stare de echilibru și armonie atât pe plan fizic, precum și pe cel mental- emotional.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și că mă uramaresti și dacă acest articol îți este de folos, îl poți distribui și celor dragi ție.

Să îți fie bine 🙂

Te îmbrățișez cu drag și pe curând,

Cu bucurie, Mika