Project Description

Voucher Cadou pentru Femei, Mamici si Bunici

În acest an poate și tu ai observat că nimic nu mai este cum era anul trecut în perioada această de luna decembrie. Fiind luna cadourilor dorești să păstrezi tradiția de a oferi ceva în dar. Și fiind o perioada în plină schimbare și stăm destul de mult în casă poate ca ai cam rămas fără idei.

Și am o propunere pentru tine un voucher care va oferi bucurie și relaxare pentru fiecare.  Și cu siguranță îți dorești că persoanele dragi să fie bine și să își mențină stare de bine în orice moment.

Pachet pentru Măma și Copil

Aici este timpul vostru în care învățați să va cunoastesteti mult mai bine, să vă exprimați emoțional și să vă înțelegeți atât pe plan emoțional precum și pe plan fizic.

Ai timp si pentru tine, pentru că în acest pachet ai și sesiuni dedicate ție, necesităților tale.

Avantaje :

✨să dezvolte creativitatea, imaginația
✨să învețe și să înțeleagă anumite aspecte esentiale, atât despre el, despre ceilalți copii, precum și despre părinți- adulți.
✨să își cunoasca corpul mult mai bine

Toate sesiunile sunt înregistrate.

Acest curs este destinat tuturor părinților și copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 8 ani

Cuprinde :

  • 1 sesiune de Yoga și Mindfulness pentru mămici și copii ( 3-8 ani)

  • 1 sesiune de Meditație  Ghidată pentru începători de Relaxare 

  • 1 sesiune de Yoga și Mindfulness pentru eliberare de stres și anxietate

Și deși inițial mă gândisem să îl aduc în piață la prețul de 227 RON, pentru că urmează perioada sărbătorilor, în plus copiii învață acum din nou online, prețul este de doar 47 RON. Nu pot promite că va rămâne așa, însă cel puțin până la începutul lunii aprilie, vă puteți bucura de el, la acest preț de primavara .

VREAU ACUM

Primavara Incepe cu Tine – sesiune pentru Femei

Trăim momente dificile acum, totul se schimbă de la un moment la altul. Nimic nu mai este stabil din ce știam, iar mintea noastră devine agitata, corpul este și el tensionat .
Ca reacție la acest stres psihologic sau la alți factori de stres fizic în corp se declanșează un proces tensionant .
Mai exact la nivelul mental – mintea este agitată, apar tot felul de gânduri care “nu-ți dau pace” gânduri negative care provoacă din ce în ce mai multe tensiuni ajungând la dureri ale capului, apoi la nivelul emoțional – emoțiile ce le ai sunt intense, treci de la o stare la altă, fără a avea o explicație , iar la nivel muscular- fiecare muschi al corpului tău este incordat, spatele tău este rigid, umerii îi simți grei.
Diferite studii arată că efectele stresului psihologic asupra corpului poate favoriza dezvoltarea și evoluția unor afecțiuni cronice.
Aceast program este conceput în așa fel încât să fii conștientă ce se întâmplă cu tine, prin a învăța să te relaxezi, tot conștient si prezentă -prin tehnici mindfulness de yoga, meditație ,respirație și alte tehnici menite să de descoperi frumos și pentru a-ți regăsi starea de bine, armonia interioara, draga mea.

Ce obții ?

🌟În primul rând reduci stresul

🌟Înveți să reacționezi în situații tensionante fără să te mai enervezi

🌟Crești încrederea în ține și curajul de a fi tu

🌟Îmbunătățești stima de sine

🌟Înveți să te miști conștient și să-ti observi corpul

🌟Îți recapeți flexibilitatea și tonifiezi musculatura

Toate sesiunile sunt înregistrate.

Cuprinde:

  • 1 sesiune de Meditație  Ghidată pentru începători de Relaxare pentru întregul corp

  • 2 sesiuni de Yoga și Mindfulness penru echilibru interior 

Și deși inițial mă gândisem să îl aduc în piață la prețul de 287 RON, pentru că urmează perioada sărbătorilor, prețul este de doar 47 RON. Nu pot promite că va rămâne așa, însă cel puțin până la începutul lunii aprilie, vă puteți bucura de el, la acest preț de primavara.

VREAU ACUM

Inside Out – Copii

Și copiii uită să fie fericiți, preiau din stările și emoțiile părinților și acelor apropiați. Devin îngrijorați. Apoi apare starea de oboseală, stres, fie de la grădiniță/ de la școală, sau acasă Se simt neputincioși, neînțeleși și habar nu au cum să se exprime ce simt și prin ce stări trec. Iar ca urmare acestor stări apar discuții contradictorii, comportamente agresive și alte evenimente care vor să atragă atenția că ei nu sunt bine, nu sunt bucuroși. Si tu te întrebi:
„Oare ce este cu copilul meu?”, el nu este asa….

Yoga si Mindfulness pentru copii îi ajută :

🌟să se relaxeze

🌟să își găsească bucuria interioară de care au nevoie

🌟să se cunoscă mult mai bine

🌟să își dezvolte încrederea în sine

🌟să se dezvolte fizic armonios

Se adresează copiilor cu vârstă 7-12 ani.

Toate sesiunile sunt înregistrate.

Cuprinde:

  • 1 sesiune de Yoga și Mindfulness pentru copii 7-12 ani pentru stimularea Increderii in sine

  • 1 relaxare conștientă Povestea Magică de Relaxare pentru copii

  • 1 tehnică de respirație pentru a fi mai calm, mai liniștit și mai focusat

Mă gândisem să îl aduc în piață la prețul de 187 RON, pentru că urmează perioada sărbătorilor, în plus copiii învață acum din nou online, prețul este de doar 47 RON. Nu pot promite că va rămâne așa, însă cel puțin până la începutul anului viitor, vă puteți bucura de el, la acest preț de lansare.

VREAU ACUM

Te invit ca împreună cu copiii să vă bucurați, să va relaxați, să faceți mișcare și să vă eliberați de tensiunile acumulate …Toate prin tehnicile de relaxare, exercițiile și toate surprizele pregătite pentru fiecare

Și uite ce zic câteva dintre ele…

Daniela Marincaș,București

Irinel Mironov, București

Laura Manolescu, București

Bonus #1: E-book Gratuit

” Cum Să ai Sărbători Fericite Alături De Copii! 🎄❤👨‍👩‍👦‍

Acum vreau să mă introduc:

Sunt fondatoarea MikaZen SIMT. CRESC. ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ÎMPREUNĂ CU TINE, sunt psiholog, instructor de yoga și mindfulness  pentru adulți și copii, copii cu dizabilități , adolescenți acreditat  de către Yoga internațional UȘA și India, Transformational Coach, consilier în dezvoltare personală, etc.

Am pășit pe acest drum de cunoaștere interioară în dorința de a face o transformare pozitivă în viața mea prin diferite metode care împreună unite, m-au ajutat să îmi descopăr adevărată putere personală.

Am renunțat în a mai fi pedagog în sistemul educațional acum 7 ani pentru că nu mă mai rezonam cu metodele de predare tradiționale.  Știam că există și o altfel de abordare mai prietenoasă în care eu pot să mă exprim liber .

Misiunea mea este sa vin in ajutorul si sprijinul mamicilor, a copiilor, precum și viitoarelor mămici, pentru a descoperi puterea de crestere interioara- stima de sine, increderea si curajul de a fi ce mai buna varianta a lor.

Te invit cu bucurie să facem această călătorie împreună!