Project Description

Tabăra de Toamnă Connection pentru Mămici & Copii

Bine te-am găsit mămica mea dragă,

Ți-ar plăcea să ai la dispoziție o metodă simplă, testată și dovedită pentru tine si copilul tau în care să va bucurați, să va relaxați, să faceți mișcare și să va eliberați de tensiunile ?

În doar câteva ore, zile… tu și copilul tău veti învăța cum puteți să reduceți stresul și anxietatea, că să puteți fi mai echilibrați pe plan mental, emoțional.

Atunci citește în continuare…

Pentru că te va ajuta să înțelegi ce am vrut să scriu mai sus, chiar și mai mult…

Și această metodă o să creșteți puterea de concentrare, stima de sine, reducerea anxietăților și descărcarea tensiunilor, dezvoltarea capacităților motrice (flexibilitate, echilibru, forță, coordonare), creșterea rezistenței la efort, care este extrem de valorosă și importantă pentru o formare fizică, psihică și mentală armonioasă.

Mai ales că acum presiunea socială este mare, tensiunile apar şi tendinta de a ne simţi blocați în emoţii este din ce în ce mai acută.

Ai timp si pentru tine, pentru că în aceasta tabara ai și sesiuni dedicate ție, necesităților tale.

Ceea ce facem noi aici este o transformare personală armonioasă și sănătoasă.

Abordarea este una prietenoasă și adaptată tuturor copiilor mari si mici (4-12 ani).

Vrei să fiți plini de energie ?

Vrei să fiți mai relaxați și mai prezenți în tot ceea ce faceți?

Vrei să petreceți cu el clipe de bucurie ?

Si…Când ați fost ultima oară într-o tabăra împreună cu copilul?

O tabăra în care timpul se dilată pentru voi, într-o zona care facilitează deconectarea de la ritmul cotidian, o tabăra bine organizată cu activități menite să va reîncarce bateriile și să va armonizeze la nivel fizic, mental și energetic.

Petreceți timp de calitate împreună, respirați și va mișcați conștient în aer liber, tocmai bun pentru sănătatea ta și a copilului.

Ce este Tabăra de Vara pentru mama și copii și cui se adresează ?

🍂🌞La sfârșit luna octombrie, copiii au parte de o vacanta binemeritata, așa că mi a venit ideea unei mini tabere de conectare și relaxare mama și copil ( 4-12 ani). O conectare cu natura, cu noi înșine prin diferite metode care ajuta la găsirea liniștii.
Da și copiii au momentele lor de agitație, se simt neînțeleși și de cele mai multe ori aceștia ractioneaza! Pentru că eu nu stiu cum să transmită, sau daca stiu, pot uita… la fel cum facem si noi….
Așa că… este important că din când în când să ne acordam o pauza de relaxare.. o pauza în care copilul observa că ești lângă el și participi împreună și cu el la activități care oferă o alta perspectiva a tot ce este….
💛🍂În perioada 27 oct- 30 oct când natura își schimba culoarea, frunzele arămii își fac prezenta te invit într-o zona de poveste din Zona Buzaului ( tara Luanei- zona Aluniș).
Această MiniTabăra înglobează timp de calitate în familie, dezvoltare personală prin conectarea cu natura, sesiune de olarit, plimbări în natură, mindfulness, mișcare creativa yoga, o seară de ciubăr cu apă caldă… și mâncare sănătoasă și gustoasă pe placul fiecaruia…
💕 Casa Lila @alunisretreat este casa de oaspeți a Școlii de Olărit de la Colți, un spațiu creat să te aducă mai aproape de atracțiile Munților Buzău și moștenirea culturală a locului. Ți se oferă drept oază de relaxare într-un sat tradițional și spațiu de inspirație și creație.
Așezată în ceea ce local este cunoscută drept Valea Boului (sat Colți nr. 193), Casa Lila este la jumătatea distanței dintre Așezările Rupestre Aluniș și Muzeul Chihlibarului din Colți, două dintre cele mai importante atracții ale zonei, iar curtea din spate comunică direct cu pădurea deasă specifică Munților Buzăului. Ne aflăm în inima Ținutul Buzăului, Geoparc UNESCO. https://www.alunis.ro/casa-lila 
💕Vestea cea mai bună este că se adresează tuturor, astfel că te poți înscrie cu unul dintre părinți, cu un prieten sau cu toată familia. Iar dacă decizi poți participa tu singură sau doar copilul…
💕 pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 4 ani și 12 ani
💕Ai parte programe special adaptate copiilor cu vârste de peste 4 ani, astfel încât veți reuși să va relaxați chiar și cu cei mici pe lângă voi.
Vom merge în drumeții pe pe acele meleaguri alaturi de un ghid local ,care ne vă arata comorile zonei. Vom face cunoștință cu planetele medicinale , precum și cu pietrele semiprețioase.. chihlimbarul…conectarea cu mama natura
O alta zi o vom petrece în atelierul de olărit din satul Aluniș alaturi de un meșteșugar priceput în tainele tradiției romanești…O conectare cu pământul, îl vom modela și vom crea diferite obiecte specific romanești. – o relaxare profunda împreună cu copilul . o altfel de practica mindfulness.
Și bineînțeles vei avea parte și de relaxare și de conectare cu apa… mai exact o seară de ciubăr cu apă caldă…
Zilnic acolo vom practica împreună de yoga și mindfulness. Iar subiectul este “conectarea cu mine însami, conectarea cu copilul interior”
Aici vei avea parte de mâncare pregătită cu multa dragoste și ingredient naturale din zona…

Ce obțineți?

  • Timp de calitate împreună cu copilul, descoperind mai multe unul despre celălalt.
  • O stare generală de pace, energie și vitalitate.
  • Îmbunătățirea abilităților de comunicare și colaborare.
  • Exersarea echilibrului și coordonarea mișcărilor
  • Conectarea cu natură
  • Deconectarea de la tehnologie
  • Eliberarea de stres și griji.
  • Deconectarea de la rutină zilnică. O pauză de la tot și toate.
  • Relaxare și timp petrecut în liniște.
  • Mai relaxați și zâmbiti mai mult.

Și Da este posibil așa ceva

Însă te înțeleg…

Ceea ce nu cunoaștem ni se pare greu de crezut. Și chiar îți recomand să te convingi singură.

Însă eu te întreb : ,,Cât de mult îți dorești tu să fii mai bine cu tine si cu copilul tău?

Personal, mă adresez ție care chiar îti dorești să investești în educația sănătoasă a ta și a copilului tău o schimbare pozitivă și sănătoasă copilului pentru amândoi.

Însă înainte să îți spun asta, vreau să mă introduc….

Numele meu este Michelle(Mihaela Mihai),

Sunt fondatoarea MikaZen SIMT. CRESC. ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ÎMPREUNĂ CU TINE, psiholog, instructor de yoga și mindfulness  pentru adulți și copii, copiii Speciali, adolescenți acreditat  de către Yoga internațional USA și India, Emotional Learning Educator  consilier în dezvoltare personală.

Am pășit pe acest drum de cunoaștere interioară în dorința de a face o transformare benefică în viața mea prin diferite metode care împreună unite, m-au ajutat să ma redescopăr …

Am renunțat în a mai fi pedagog în sistemul educațional acum 7 ani pentru că nu mă mai rezonam cu metodele de predare tradiționale.  Știam că există și o altfel de abordare mai prietenoasă în care eu pot să mă exprim liber .

Misiunea mea este să vin în ajutorul și sprijinul tău drag părinte & draga instituție educaționala pentru a crește un copil conștient & echilibrat emoțional.

Și pot să afirm din experiența personala că oricât de mult „cauți succesul  nu îl vei găsi… de ce? pentru că este necesar să iți acorzi tie atenție, să te cunoști cu adevărat, nu ce ți s-a spus să fii, să devii…Pentru fiecare dintre noi realizarea profesională, sau succesul cum se spune, are alt semnificație…
Așa că pentru a fi este necesar să fii conștient Acum! de ce simți ..

Mă înscriu ACUM !
👉COST
1450 lei / 1 adult lei early bird, până pe 1 octombrie
790 lei / 1 copil early bird, până pe 1 octombrie
1650 lei după 1 octombrie
990 lei după 1 octombrie
Prețul este pentru loc în camera dubla.
Locul se considera rezervat după plata avansului de 300 lei/ participant, nereturnabil.
Locurile sunt limitate : 6
💛Pachetul conține :
-3 nopți cazare în camera dubla (joi , vineri, sâmbăta )
– toate mesele (mic dejun, prânz, cina), ceai, apa, fructe
– toate activitățile descrise mai sus
Prețul nu include:
-transportul
………………………..

Și uite ce zic câteva dintre ele…

TABARA DE VARA PENTRU MAMA ȘI COPIL

1450 leiRON adult

TABARA DE VARA PENTRU MAMA ȘI COPIL

790 RONcopil