Project Description

Family Yoga cu Poppy și Michelle

Family Yoga cu Poppy și Michelle (3- 9 ani)

💜
SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine

Vă așteptăm la o minunată călătorie în lumea poveștilor cu Poppy! Cu ajutorul posturilor yoga și a tehnicilor de respirație șimindfulness adaptate copiilor ne vom relaxa și bucura de fiecare moment petrecut împreună.
În prima parte ne mișcăm dinamic în posturi, învățăm să respirăm corect prin diferite tehnici de respirație adaptate copiilor, iar spre final ne vom relaxa cu ajutorul sunetelor bolurilor tibetane.
Acest atelier este destinat tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 9 ani și are scopul de a-i ajuta să cunoască și să înțeleagă mai bine lumea în care trăiesc, să se adapteze mai ușor din punct de vedere emoțional și social, să învețe să trăiască sănătos și în armonie cu tot ce se află înjurul lor.
+++++++++++++++++++++++++++++
Delalu este un proiect de familie la care directoarea de creație este o fetiță de 4 ani. Poveștile s-au născut cu lumina stinsă dintr-o colaborare de imaginație între mamă și fiică. Prima carte se numește Poppy și este o poveste despre o floricică de mac care nu mai creștea deoarece avea nevoie de razele soarelui. A doua carte se numește Poppy face yoga – o carte despre mișcare și mindfulness pentru părinți și copii cu posturi de yoga si exerciții de respirație printată pe hartie reciclată, plastic free la care oferim un poster cu toate posturile cadou.
https://delalu.ro/
Mika Zen propune timp de conectare între părinți și cei mici prin metoda jocului și a poveștilor yoga care au ca scop: să dezvolte creativitatea, imaginația, să învețe și să înțeleagă anumite aspecte esențiale, atât despre el, despre ceilalți copii, precum și despre părinți-adulți și să își cunoască corpul mult mai bine prin diferitele posturi yoga. Michelle este instructor certificat Yoga, psiholog și prietena copiilor; ea este fondatoarea conceputului MikaZen  “Yoga pentru tine și familia ta” și a festivalului Spring Yoga Festival.

Pentru că acum in aceste momente îți dorești să te conectezi cu copilul si sub o alta forma și să aveți parte de momente plăcute împreună, am creat un nou concept dedicat mămicilor și copiilor, bineînțeles pot participa și tăticii dacă doresc.

Aici este timpul vostru în care învățați să va cunoastesteti mult mai bine, să va exprimați emoțional și să va înțelegeți atât pe plan emoțional precum și pe plan fizic.

💜

Totul se întâmplă prin metoda jocului și poveștilor yoga care au că menire:
✨să dezvolte creativitatea, imaginația
✨să învețe și să înțeleagă anumite aspecte esentiale, atât despre el, despre ceilalți copii, precum și despre părinți- adulți.
✨să își conoasca corpul mult mai bine prin diferitele posturi yoga

Aici este” spațiul vostru de siguranță” în care experimentati altceva de care ați fost obișnuiți până acum.Acel ceva care va ajută să va conectați într-un mod armonios, fără competiție, fără prejudecăți ci cu multă voie bună, răbdare și încredere că totul este posibil.

💜

Acest curs este destinat tuturor părinților și copiilor cu vârste cuprinse între 3– 9 ani

✨Prețul unui curs de 50 RON (1 adult+1copil)

Program

Sambata  ora 11 .00

Str. Popa Rusu 16A

Rezervă acum
  • Posturi (exercitii ) yoga

  • Meditatie 

  • Exercitii Mindfulness

  • Exercitii Dezvoltare Personala

  • Tehnici de relaxare 

Video Preview

Sesiune unică

50 RON pe ședință
  • 👉Valabil o ședință
  • 👉1 sesiune este de 60 minute
  • 👉Toate sesiunile se desfasoara la Sambodhi Studio

SIMT. CRESC. INTELEG . Ma Dezvolt Impreuna cu Tine

Michelle

Michelle este psiholog, consilier dezvoltare personala pentru adulti si copii, instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India, instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenti, copii cu diferite dizabilitati si familie-certificat de catre Yoga Alliance USA(RCYT), instructor certificat de wobbel yoga , instructor bodyART Kids, pasionata de Yoga, Arta si Dezvoltare Personala.
Este fondatoarea conceputului MikaZen „SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine”