Project Description

Coffee Yoga de dimineață cu Michelle

Ți-ar plăcea să ai la dispoziția ta o metodă simplă, testată și dovedită pentru a-ți crea viata asa cum simti si doresti sa o ai?

Și această metodă o să te ajute să te înțelegi mai bine, cum să îți crească puterea de concentrare, dezvolți o atitudine pozitivă față de tine și față de ce te înconjoară,  în același timp îți reduci anxietătile și stresul acumulat de-a lungul timpului, îți găsesti echilibru interior.

Vino si tu la CofeeYoga de dimineață cu Michelle! Vino si tu la intalnirea de dimineață cu aromă de cafea ☕ presarată cu Yoga.

Pentru că în perioada aceasta este una cu multe tensiuni, atat in mediul social, precum si familial te afectează destul de mult . Și unele dintre noi care eram obișnuite cu un anumit program, acum nu îl mai putem urma. Și datorită acestui fapt noi se confruntăm cu tot felul de gânduri negative, stări de anxietate, care în timp afectează întregul corp precum imunitatea, stimă de sine. Iar pentru a avea randament și a merge mai departe este necesar să ne adaptăm la momentul actual.

Am venit în întâmpinarea voastră și am creat acest proiect CoffeeYoga de dimineață cu Michelle, care este dedicat ție draga mea, dedicat femeilor care doresc să socializeze la o cafea dimineață , dar și să facem mișcare, să ne cunoaștem mai bine. Pentru a formă o comunitate online frumoasă și sănătoasă te invit să participi alături de noi.

Este cadoul meu pentru tine ce iti ofera multe tehnici usoare si adaptate nevoilor tale .

☕

Ce vom face aici?

Acest Program Cofee Yoga de dimineata iti ofera o transformare personală care  reușește să te elibereze de frica, neîncrederea și de tiparele negative care le-ai acumulat de-a lungul timpului.

La fiecare întâlnire  de Coffee Yoga de Dimineață cu Michelle, discutăm pe diferite subiecte care ne ajută să ne dezvoltăm armonios, apoi ne vom mișca împreună în posturile yoga. Vom discuta de emoțiile noastre, de stările noastre, de momentele de acum prin care trecem, pentru că împreună reușim să depășim acest moment provocator. Reușim să eliminăm stresul prin diferitele tehnici adaptate situației actuale.

☕

Începi ziua cu o stare de bine, de calm și vei putea să te concentrezi pe ceea ce dorești să faci sau ce ți-ar place să faci. Acum ai timp și pentru tine.

Se desfasoara in fiecare zi de  SAMBATA & DUMINICA la ora 08.00 dimineata LIVE pe Google Meet, iar practica este în confortul casei tale și este UNIC, toate sesiunile se țin în direct și poți interacționa cu celelalte femei.🙂

Și dacă ești gata să:

 • Ai curaj și încredere în tine
 • Gestionezi stresul și anxietatea
 • Ai o condiție fizică bună
 • Ai o stimă de sine crescută
 • Depășesti stările de frică și panică
 • Regăsesti echilibrul interior

Atunci, o să iubești aceste intalniri matinale

Vei mai face parte într-un grup închis ,CofEE Yoga de Dimineață cu Michelle, pe telegram, unde discutăm diferite subiecte.

Alătură-te celorlalte femei care sunt hotărâte să facă o schimbare radicală și benefică în viață și sănătatea lor.

Apasa butonul MA Inscriu ACUM si vino sa faci parte dintr-o comunitate frumoasa de femei

Abia astept sa ne cunoastem…

Program

În fiecare  sâmbătă și duminică

de la 8:00

Online –  Google Meet

 • Posturi (exercitii ) yoga

 • Meditatie 

 • Exercitii Mindfulness

 • Exercitii Dezvoltare Personala

 • Tehnici de relaxare 

Video Preview

Și uite ce zic câteva dintre ele…

Curs 8 sesiuni

320 RON
 • 👉Valabil 33 zile consecutive
 • 👉1 sesiune este de 70 minute
 • 👉atunci când nu poți participa, anularea rezervării se face cu minim 12 ore înainte de începerea sesiunii de yoga, daca nu se va considera că ai participat, iar astfel se va scădea o sesiune din abonament.
 • 👉 Se adreseaza exclusiv femeilor
 • 👉Toate sesiunile se desfasoara IN DIRECT pe Google Meet
 • 👉 Poti achita si in 2 rate : 200 si 120 ron

20 % Reducere

in luna octombrie la primul aboament

Michelle

Michelle este psiholog, consilier dezvoltare personala pentru adulti si copii, instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India, instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenti, copii cu diferite dizabilitati si familie-certificat de catre Yoga Alliance USA(RCYT), instructor certificat de wobbel yoga , instructor bodyART Kids, pasionata de Yoga, Arta si Dezvoltare Personala.
Este fondatoarea conceputului MikaZen „SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine”