Bucurie de Crăciun

pentru mămici și copii

(3-8 ani)

Începe acum!

Bucurie de Crăciunpentru mămici și copii (3-8 ani)

Începe ACUM!

Descoperă O Nouă Și Puternică Modalitate De Fii Mai Relaxată, Și Mai Energică împreună cu copilul

————————————————————————————————————-

În doar câteva ore… tu și copilul tău veti învăța cum puteți să reduceți stresul și anxietatea, că să puteți fi mai echilibrați pe plan mental, emoțional.

Mămica mea dragă,

Ți-ar plăcea să ai la dispoziție o metodă simplă, testată și dovedită pentru tine si copilul tau în care să va bucurați, să va relaxați, să faceți mișcare și să va eliberați de tensiunile ?

Atunci citește în continuare…

Pentru că te va ajuta să înțelegi ce am vrut să scriu mai sus, chiar și mai mult…

Și această metodă o să creștețiputerea de concentrare, stima de sine, reducerea anxietăților și descărcarea tensiunilor, dezvoltarea capacităților motrice (flexibilitate, echilibru, forță, coordonare), creșterea rezistenței la efort, care este extrem de valorosăși importantă pentru o formare fizică, psihică și mentală armonioasă.

Am creat un pachet special cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă pentru tine și copilul tău (3-8 ani):
Cum puteți să reduceți stresul și anxietatea, pentru a fi mai echilibrați pe plan mental, emoțional.”

Imaginează-ți cum ar fi să găsești tot ce ai nevoie pentru tine și copilul tău într-un singur loc …

Totul se desfasoara în confortul casei tale! Tu și copilul tău aveti acces tot timpul la acest program. Doar acces la internet să ai. Totul este aici la un click distanță.

Te simți mai ușurat/ă? Și poți să observa chiar tu ce se întâmplă!

Cum ți se pare?

Ai timp si pentru tine, pentru că în acest pachet ai și sesiuni dedicate ție, necesităților tale.

Ceea ce facem noi aici este o transformare personală armonioasă și sănătoasă.

Abordarea este una prietenoasă și adaptată tuturor copiilor mari si mici (3-8 ani).

Vrei să fiți plini de energie ?

Vrei să fiți mai relaxați și mai prezenți în tot ceea ce faceți?

Vrei să petreceți cu el clipe de bucurie ?

Chiar este posibil așa ceva ?

Și Da este posibil așa ceva

Însă te înțeleg…

Ceea ce nu cunoaștem ni se pare greu de crezut. Și chiar îți recomand să te convingi singură.

Însă eu te întreb : ,,Cât de mult îți dorești tu să fii mai bine cu tine si cu copilul tău?

Personal, mă adresez ție care chiar îti dorești să investești în educația sănătoasă a ta și a copilului tău o schimbare pozitivă și sănătoasă copilului pentru amândoi.

Toate sesiunile sunt înregistrate.

Din acest motiv am creat acest PACHET care cuprinde:

 • 1 sesiune de Yoga și Mindfulness pentru mămici și copii ( 3-8 ani),

 • 1 sesiune de Meditație pentru începători de Relaxare pentru întregul corp

 • 1 sesiune de Yoga și Mindfulness (începători) pentru eliberare de stres și anxietate

Însă înainte să îți spun asta, vreau să mă introduc.

Numele meu este Michelle.(Mihaela Mihai)

Sunt fondatoarea MikaZen SIMT. CRESC. ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ÎMPREUNĂ CU TINE, sunt psiholog, instructor de yoga și mindfulness  pentru adulți și copii, copii cu dizabilități , adolescenți acreditat  de către Yoga internațional UȘA și India, Transformational Coach, consilier în dezvoltare personală, etc.

Am pășit pe acest drum de cunoaștere interioară în dorința de a face o transformare pozitivă în viața mea prin diferite metode care împreună unite, m-au ajutat să îmi descopăr adevărată putere personală.

Am renunțat în a mai fi pedagog în sistemul educațional acum 7 ani pentru că nu mă mai rezonam cu metodele de predare tradiționale.  Știam că există și o altfel de abordare mai prietenoasă în care eu pot să mă exprim liber .

Misiunea mea este să vin în ajutorul și sprijinul tău dragă mea mămică, a copiilor, precum și viitoarelor mămici, pentru că misiunea mea este de a te ajuta, educa și sprijini pentru a te dezvolta armonios și sănătos.

Am reușit să cumulez o multitudine de informații și metode eficiente testate de mine personal și așa a apărut idea de a crea propriul meu brand MikaZen Transformational Coach. Cuprinde mai multe metode din Life Coach, tehnici din dezvoltare personală și psihologie, yoga, mindfulness, meditație, respirație, tehnici eficiente de relaxare rapidă, NLP, sandplaytherapy, artterpaie și alte terapii holistice.(aromaterapie,terapie prin sunet și culoare, etc)

Și pot să afirm că pentru a avea succes și a fi de valoare în orice domeniu, fie că este pe plan profesional sau personal este necesar investești în tine, în evoluția ta. Pentru că acolo în interior ai o adevărată ta putere, o puterea magică care abia așteaptă să își facă cunoscută prezența.

VREAU ACUM

Și ca să înțelegi mai bine îți voi descire mai jos:

De curând am predat întregul sistem online Live și față în față…..și tu îl poți obține în întregime (împreună cu un bonus) CHIAR ACUM.

În acest program, amănunțit…

Veți învața :

 • Reducerea stresului prin respirația corectă

 • Copilul se va concentra asupra prezentului

 • Timp de calitate împreună

 • Copilul se va simți iubit

 • Promovarea unui corp sănătos

 • Un sentiment de încredere

 • Calmarea minții

 • Reduceți stresul

VREAU ACUM

„Ce Poți Să-mi Garantezi Și Ce Nu?”

Îți garantez că petreci timp de calitate împreună, respirați, comunicați eficient ,tocmai bine pentru sănătatea ta și a copilului.

Aceast pachet este dedicat mămicilor și copiilor pentru a vă ajuta să vă îmbunătătiți atenția și echilibrul, ajutând la dezvoltarea flexibilității și a rezistenței fizice.

Și deși inițial mă gândisem să îl aduc în piață la prețul de 227 RON, pentru că urmează perioada sărbătorilor, în plus copiii învață acum din nou online, prețul este de doar 47 RON. Nu pot promite că va rămâne așa, însă cel puțin până la începutul anului viitor, vă puteți bucura de el, la acest preț de lansare.

Vă invit ca împreună prin tehnicile de relaxare ,exercițiile și toate surprizele pregătite pentru voi să vă bucurați, să va relaxați, să faceți mișcare și să vă eliberați de tensiunile acumulate …

Și uite ce zic câteva dintre ele…

Testimoniale

Foarte multe dintre mamele care au lucrat cu mine, mi-au spus că au plătit pe programe asemănătoare peste 400 RON și că nu au fost nici pe departe atât de complete că Pachetul Bucuria pentru mamă și copil. Și deși inițial mă gândisem să îl aduc în piață la prețul de 227 RON, pentru că urmează perioada sărbătorilor, în plus copiii învață acum din nou online, prețul este de doar 47 RON. Nu pot promite că va rămâne așa, însă cel puțin până la începutul anului viitor, vă puteți bucura de el, la acest preț de lansare.

Vei Primi Bonus:

Bonus #1: O sesiune de 60 minute CofeeYoga de dimineață

( valoare 37 lei- GRATUIT)

Bonus #1: Mindfulness Mandala(PDF) ( valoare 47 lei - GRATUIT )

Da, Sunt Gata !

VREAU ACUM

De abia aștept să împărtășesti cu noi rezultatele pe care le-ai obținut !

Cu recunoștință,

Michelle