Mini Curs Gratuit

Yoga& Mindfulness mama si copil

Îmbrățișează Magia Momentelor de conectare cu copilul

Imaginează-ți o fotografie în culori vii, în care un părinte și copilul său zâmbesc larg, cu ochii plini de bucurie și mâinile unite într-o îmbrățișare caldă. Fundalul este umplut de soare, iar în jurul lor, lumea pare să se oprească într-un moment suspendat. Această imagine este o ilustrare perfectă a importanței conexiunii profunde dintre un părinte și copil.

Viața este alcătuită dintr-o serie de momente prețioase și amintiri care ne definesc și ne învăluie sufletele. Însă  nimic nu se compară cu conexiunea autentică și de neuitat dintre părinte și copil. Este acea legătură atât de puternică, ce transcende cuvintele și ne aduce împreună într-un mod unic.

Conectarea cu copilul tău este un cadou de  neprețuit, care are capacitatea de a înflori și de a crește pe măsură ce parcurgem împreună călătoria vieții. Este un timp de calitate petrecut împreună, în care sunteți prezenți unul pentru celălalt, în care râsete, îmbrățișări și înțelegere curg nestingherite.

Fa-ti un cadou acum si ofera-ti pauza de liniste de care ai nevoie

Beneficii

  • În primul rând reduci stresul
  • Înveți să te miști conștient și să-ti observi corpul
  • Vei deprinde o atitudine pozitiva.
  • Cresti puterea de concentrare

Vestea bună este că începi de acum sesiunea GRATUITA pentru a te familiariza cu Practica Yoga &Mindfulness

Primesti:

  • 1 inregistrare video Mini Curs Gratuit
    Yoga& Mindfulness mama si copil Kindness Yoga
  • Se adresează copiilor cu varsta 4- 100 ani 😊, și da chiar și ție dragă părinte (acolo în interior se află un copil care poate are nevoie de atenție și recunoaștere, dă-ți voie doar sa experimentezi singur, fie împreună cu copilul.

Uite ce spun mamicile :

Acum să mă introduc:

Michelle

Eu sunt Michelle și sunt prietena copiilor. Iar dacă copiii ar fi aici și spune despre mine că sunt veselă, caldă și iubăreață.
Ce anume fac? În urma experienetei personale că și pedagog în sistemul educațional presolar și scolar primar am observat necesitatea copilului de a-și conștientiză corpul, stările și emoțiile pentru a creste în armonie și în echilibru cu sine și cu tot ce îi înconjoară. Și așa, treptat am început să îmi construiesc propriul concept- MikaZen.
Aici învăț copiii și mămicile să aducă în viața lor obiceiuri sănătoase pentru o stare de bine.
Specialitatea mea este să ajut copiii &mămicile să-și dezvolte Atenția & Concentrarea.
Reducerea Impulsivității
Psiholog•Profesor Yoga & Mindfulness• Creative Life Coach
Te invit cu bucurie să facem această călătorie împreună!