Yoga pentru o minte Calmă și un spate Fericit Live Zoom

Yoga pentru mamă și copil Online Live Zoom
6 mai 2020
Yoga pentru un somn linistit cu Michelle, online Zoom
6 mai 2020

Yoga pentru o minte Calmă și un spate Fericit Live Zoom

Cand:
26 mai 2020@7:00 pm – 8:15 pm Europe/Bucharest Fus orar
2020-05-26T19:00:00+03:00
2020-05-26T20:15:00+03:00
Unde:
ONLINE ZOOM
ONLINE ZOOM
Contact:
Mika Zen
0744961225
Yoga pentru o minte Calmă și un spate Fericit Live Zoom @ ONLINE ZOOM
Yoga pentru o minte Calmă și un spate Fericit Live Zoom

Trăim momente dificile acum, totul se schimbă de la un moment la altul. Nimic nu mai este stabil din ce știam, iar mintea noastră devine agitata, corpul este și el tensionat .

Ca reacție la acest stres psihologic sau la alți factori de stres fizic în corp se declanșează un proces tensionant .
Mai exact la nivelul mental – mintea este agitată, apar tot felul de gânduri care “nu-ți dau pace” gânduri negative care provoacă din ce în ce mai multe tensiuni ajungând la dureri ale capului, apoi la nivelul emoțional – emoțiile ce le ai sunt intense, treci de la o stare la altă, fără a avea o explicație , iar la nivel muscular- fiecare muschi al corpului tău este incordat, spatele tău este rigid, umerii îi simți grei.

Diferite studii arată că efectele stresului psihologic asupra corpului poate favoriza dezvoltarea și evoluția unor afecțiuni cronice.

🧘‍♀Participand la Yoga pentru o minte Calmă și un spate Fericit Live Zoom beneficiezi de o serie de posturi din yoga și mindfulness, meditație , respirație și elemente dezvoltare personală menite in a te ajuta să îți liniștești mintea și să ai un spate fericit. Vei reusi sa te concentrezi pe ce ai de făcut, iar în același timp și spatele tău se simte și el mai bine. Durerile de spate se ameliorează treptat și îți recapeți mobilitatea de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea zilnică.
🧘‍♀Cursul acesta te ajută să înveți să te armonizezi , să reusesti sa te eliberezi de aceste momente de stres, de starile de anxietate si sa te simti mult mai bine in corul tau, ameliorand sau chiar vindecand durerile de spate.

🧘‍♀Acest curs ți se adresează ție, care cauți metode de a te simți bine în pielea ta, mai ales acum în perioada această când se acumulează mult stres psihologic..

Ce trebuie să faci pentru a participa?

🧘‍♀ Abonament 7 sedinte +2 gratuit, valabil 6 saptamani consecutive, cost 128 lei
🧘‍♀ Abonament 4 sedinte valabil 4 saptamani 88 LEI
🧘‍♀ 1 sedinta 38 lei
🧘‍♀ 1 sesiune este de 60 minute

🌀Îmi trimiți aici pe fb un mesaj privat sau la 0744961225 și vei primi toate informațiile necesare pentru a achita abonamentul. Apoi îmi trimiți dovadă plătii și primești linkul unde te poți loga.

Abia aștept intalnirile cu voi!
————–
Michelle este psiholog, consilier dezvoltare personala pentru adulti si copii, instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India, instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenti, copii cu diferite dizabilitati si familie-certificat de catre Yoga Alliance USA(RCYT), instructor certificat de wobbel yoga , instructor bodyART Kids, pasionata de Yoga, Arta si Dezvoltare Personala.
Este fondatoarea conceputului MikaZen „SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
YouTube
Instagram