Cursuri si evenimente - MikaZen

Cursuri si evenimente

Aici este locul unde copilul tău învață să se cunoască mult mai bine atât fizic, precum și psihic-emoțional printr-un concept special creat necesitatilor lui , care îmbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

La MikaZen ai parte și de ateliere în familie în care petreci momente minunate alături de copilul tău.

Petreceti timp de calitate împreună. Vă cunoasteti mai bine, comunicati mai eficient.

MikaZen este locul în care te simți “acasă ”, locul unde tu si copilul tău veniti cu drag și petreceti clipe de bucurie, de relaxare.

Aici, este o comunitate frumoasa de mămici cu care vei impărti diferite informații, veti crea legaturi de prietenie sincera si bazata pe respect și bucurie.


SIMT.CRESC.INTELEG. MA DEZVOLT ARMONIOS impreuna cu tine


Alege ce ti se potriveste !

Cursuri si evenimente

Vin in ajutorul mămicilor, copiilor, precum și viitoarelor mămici, pentru ca misiunea mea este de a te ajuta, educa si sprijini pentru a te dezvolta armonios si sanatos.

Aici este locul unde copilul tău învață să se cunoască mult mai bine atât fizic, precum și psihic-emoțional printr-un concept special creat necesitatilor lui .

Imbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

La MikaZen ai parte și de ateliere în familie în care petreci momente minunate alături de copilul tău. Petreceti timp de calitate împreună. Vă cunoasteti mai bine, comunicati mai eficient.

MikaZen este locul în care te simți “acasă ”, locul unde tu si copilul tău veniti cu drag și petreceti clipe de bucurie , de relaxare.Aici, este o comunitate frumoasa de mămici cu care vei impărti diferite informații, veti crea legaturi de prietenie sincera si bazata pe respect și bucurie.

Imbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

Facebook
YouTube
Instagram