Despre mine

Bună, sunt Michelle și sunt prietena copiilor. Iar dacă copiii ar fi aici și spune despre mine că sunt veselă, caldă și iubareata.

Ce anume fac? Am o experienta in educatie de peste 6 ani. Din 2016 de cand m-am intors in Romania, am început pas cu pas să îmi construiesc propria afacere, în care învăț copiii și mămicile să aducă în viața lor obiceiuri sănătoase pentru o stare de bine.

Misiunea mea este să te ajut să te eliberezi de stresul acumulat precum și de stările de anxietate .

De cand si-a facut aparitia yoga traditionala si mindfulness, viata mea s-a schimbat in bine. Si de atunci a inceput calatotoria mea constienta pentru descoperirea mea personala , descoperirea adevaratului meu EU. Am ales sa particip la diferite cursuri, seminarii si formari in diferite terpii de psihologie , precum si terapii holistice.

Am reusit sa cumulez o multitudine de informatii si metode eficiente testate de mine personal si asa a aparut idea de a crea propriul meu brand MikaZen. Aici ai parte este o imbinare autentica si armonioasa de mai multe metode din Creative Life Coach, tehnici din dezvoltare personala si psihologie, yoga, mindfulness, meditatie, respiratie, tehnici eficiente de relaxare , NLP, sandplaytherapy, artherapy si alte terapii holistice.(aromaterapie, terapie prin sunet si culoare, etc)

Si pot sa afirm ca pentru a fi in echilibru atat pe plan personal , precum si pe cel profesional, este necesar investesti in tine, in cunoasterea de sine.

Iubesc natura, toate vietatile, fiintele necuvantatoare si imi place sa petrec mult timp in mijlocul acesteia. Pentru ca natura este sursa mea de inspiratie si motivatie.

Yoga a apărut acum ceva ani, când treceam prin momente dificile, starea mea de sănătate nu era tocmai bună şi plus pierdusem pe cineva drag şi mă simţeam neputincioasă, singură. Şi parcă problemele nu se mai terminau…

Doream să schimb la mine ceva, nu mai funcţiona nimic şi simţeam că a venit momentul pentru a-mi da voie să fiu eu. Chiar mă săturasem să mă învârt în cerc, să fug de mine însămi.

Am ales să mă schimb, chiar dacă era dificil! Da pentru cã mă săturasem doar să exist, vroiam să trăiesc, să mă bucur de viaţă! Şi la un moment dat Universul mi-a răspuns, cum face deobicei, mi-a arătat că yoga este potrivită pentru mine.

Am început călătoria aceasta, am stat faţă-n faţă cu trăirile mele pentru că ştiam că numai eu sunt responsabilă de ce aleg să fiu. Am întalnit oameni minunaţi care m-au facut susţinut în evoluţia mea, care m-au îndrumat şi ghidat pe acest drum, care-l urmez acum.🙏

Practica regulata m-a ajutat foarte mult, imi recapatam sanatatea, starea de energie, vitalitate si incredere si sine, iar dupa numai 6 luni am simtit ca este ceea ce voi face toata viata, sa ajut mamicile si copiii in a se cunoaste mai bine prin gestionarea stresului si anxietatii.

Incepand cu anul 2015 sunt „Registered Yoga Teacher 200”( RYT 200) Yoga Alliance International USA, Hatha Yoga, Pranayama, Mediation, Yoga Nidra acreditata de YAI) si in 2017 Registered Yoga Teacher for Children (RCYT) in cadrul yoga pentru copii (2-12 ani), yoga pentru copii/adolescenti care au diferite dizabilitati.

Cursuri, Workshop-uri si Retreat-uri :

– Modulul I Hatha Yoga & Yoga Nidra si Modulul II Hațha Yoga & Pranayama 2012-2014, Purna Yoga Academy România

– Yin Yoga Workshop „The Silence with YIN” – Martie 2015, Purna Yoga Academy România

– Yoga Retreat Scop – 2012-2014, Purna Yoga Academy Romania

– Manipura Retreat – 2012-2014 Purna Yoga Academy Romania

– Mandala Workshop – noiembrie 2012 Purna Yoga Academy Romania

– Formarea NLP – NLP Pentru Autocunoastere, Comunicare si Relatii Interpersonale 2013-2014 NLP Informal Romania

– Yoga Teacher Training -RYT200 by Yoga Alliance USA – PURNA Yoga Academy – 2015

– Curs de Formator Atestat de ANC 2016- Florentina Iusco

– Workshop Public Speaking- 2016 Public Speaking, Intre Facilitare si Formare de Opinie organizat de Academia ARRP.

– Yoga pentru copii- Cosmic Kids Yoga Online Training – 2016

– Workshop Basic in Ayurveda – Vasile Scarpet- 2016

– Workshop Nutritie in Ayurveda – Vasile Scarpet -2016

– Teacher Training for Children – YogaBeez London 95 H RCYT by Yoga Alliance USA- 2017

– Unfold, Surrender & Release – Restorative Yoga Workshop – Respira Yoga London – 2017

– Yoga Teacher Training India S-VYASA Bangalore – 2017

– Curs Reflexoterapeut in Aromaterapie si Fitoterapie – 2018

– Qi-Gong Traditional Workshop – 2018

– bodyART Kids Teacher Training – 2018

– Teacher Training Thai Massage 30 hours – 2018

– Formare SANDPLAY Therapy Practitioner & Master- 2019

– Curs Consilier Dezvoltare Personala – 2019-2020

– Life & Wellness Coach- -2020

Parteneri Media

Super Bebe