Despre mine

Eu sunt Mihaela.B. Mihai ( Michelle sau Mika, imi poti spune) sunt Transformational Coach, Psiholog, instructor de yoga si mindfulness certificat international de catre Yoga Alliance USA (RYT 200 & RCYT95H)- pentru adulti, copii, adolescenti, copii cu dizabilitati si familie, consilier in dezvoltare personala si terapeut la MikaZen.

Misiunea mea este sa vin in ajutorul si sprijinul tau draga mea mamica, a copiilor, precum și viitoarelor mămici, pentru ca misiunea mea este de a te ajuta, educa si sprijini pentru a te dezvolta armonios si sanatos.

De cand si-a facut aparitia yoga traditionala si mindfulness, viata mea s-a schimbat in bine. Si de atunci a inceput calatotoria mea constienta pentru descoperirea mea personala , descoperirea adevaratului meu EU. Am ales sa particip la diferite cursuri, seminarii si formari in diferite terpii de psihologie , precum si terapii holistice.

Am reusit sa cumulez 0 multitudine de informatii si metode eficiente testate de mine personal si asa a aparut idea de a crea propriul meu brand MikaZen Transformational coach. Aici ai parte este o imbinare autentica si armonioasa de mai multe metode din Life Coach, tehnici din dezvoltare personala si psihologie, yoga, mindfulness, meditatie, respiratie, tehnici eficiente de relaxare rapida, NLP, sandplaytherapy artterpaie si alte terapii holistice.(aromaterapie,terapie prin sunet si culoare, etc)

Si pot sa afirm ca pentru a avea succes si afi de valoare in orice domeniu , fie ca este pe plan profesional sau personal este necesar investesti in tine, in evolutia ta. P entruca acolo in interior ai o adevarata ta putere, o puterea magica care abia asteapta sa isi faca cunoscuta prezenta.

Iubesc natura, toate vietatile, fiintele necuvantatoare si imi place sa petrec mult timp in mijlocul acesteia. Pentru ca natura ajuta si ma invata sa aleg sa fiu cea mai buna varianta a mea. P

Yoga a apărut acum ceva ani, când treceam prin momente dificile, starea mea de sănătate nu era tocmai bună şi plus pierdusem pe cineva drag şi mă simţeam neputincioasă, singură. Şi parcă problemele nu se mai terminau…

Doream să schimb la mine ceva, nu mai funcţiona nimic şi simţeam că a venit momentul pentru a-mi da voie să fiu eu. Chiar mă săturasem să mă învârt în cerc, să fug de mine însămi.

Am ales să mă schimb, chiar dacă era dificil! Da pentru cã mă săturasem doar să exist, vroiam să trăiesc, să mă bucur de viaţă! Şi la un moment dat Universul mi-a răspuns, cum face deobicei, mi-a arătat că yoga este potrivită pentru mine.

Am început călătoria aceasta, am stat faţă-n faţă cu trăirile mele pentru că ştiam că numai eu sunt responsabilă de ce aleg să fiu. Am întalnit oameni minunaţi care m-au facut susţinut în evoluţia mea, care m-au îndrumat şi ghidat pe acest drum, care-l urmez acum.🙏

Practica mea regulata m-a ajutat foarte mult, imi recapatam sanatatea, starea de energie, vitalitate si incredere si sine, iar dupa numai 6 luni stiam ca acesta este ceea ce voi face toata viata, imi doream sa fiu profesor de yoga, simteam si simt si acum ca aceasta este menirea.

Incepand cu anul 2015 sunt „Registered Yoga Teacher 200”( RYT 200) Yoga Alliance International USA, Hatha Yoga, Pranayama, Mediation, Yoga Nidra acreditata de YAI) si in 2017 Registered Yoga Teacher for Children (RCYT) in cadrul yoga pentru copii (2-12ani), yoga pentru pre/adolescenti , si pentru copii/adolescenti care au diferite dizabilitati.

Cursuri, Workshop-uri si Retreat-uri :

Modulul I Hatha Yoga & Yoga Nidra si Modulul II Hațha Yoga & Pranayama 2012-2014, Purna Yoga Academy România

Yin Yoga Workshop „The Silence with YIN” – Martie 2015, Purna Yoga Academy România

Yoga Retreat Scop – 2012-2014, Purna Yoga Academy Romania

Manipura Retreat – 2012-2014 Purna Yoga Academy Romania

Mandala Workshop – noiembrie 2012 Purna Yoga Academy Romania

Formarea NLP – NLP Pentru Autocunoastere, Comunicare si Relatii Interpersonale 2013-2014 NLP Informal Romania

Yoga Teacher Training -RYT200 by Yoga Alliance USA – PURNA Yoga Academy – 2015

Workshop Ashtanga with Stephan Ralescu – Art Yoga Studio Nice(France)- 2015

La Force Féminine Workshop – Nataraj Studio, Bordeaux(France) – 2016

Curs de Formator Atestat de ANC 2016- Florentina Iusco

Workshop Public Speaking- 2016 Public Speaking, Intre Facilitare si Formare de Opinie organizat de Academia ARRP

Curs de Improvizatie si Public Speaking – Silviana Visan Carter – 2016

Yoga pentru copii- Cosmic Kids Yoga Online Training – 2016

Workshop Basic in Ayurveda – Vasile Scarpet- 2016

Workshop Nutritie in Ayurveda – Vasile Scarpet -2016

Teacher Training for Children – YogaBeez London 95 H RCYT by Yoga Alliance USA- 2017

Unfold, Surrender & Release – Restorative Yoga Workshop – Respira Yoga London – 2017

Yoga Teacher Training India S-VYASA Bangalore – 2017

Curs Radiestezie & Tehnnica Radianta ( Reiki) – 2017- 2018

Curs Reflexoterapeut in Aromaterapie si Fitoterapie – 2018

Qi-Gong Traditional Workshop – 2018

bodyART Kids Teacher Training – 2018

Teacher Training Thai Massage 30 hours – 2018

Formare SANDPLAY Therapy Practitioner & Master- 2019 -2021

Curs Consilier Dezvoltare Personala – 2019-2020

Life & Wellness Coach- -2020

Master Psihologie Clinica 2020-2022

Parteneri Media

Super Bebe