Despre Centrul MikaZen - MikaZen

Despre Centrul MikaZen

Centrul MikaZen

pentru dezvoltarea ta personală și spirituală

Vin in ajutorul mămicilor, copiilor, precum și viitoarelor mămici, pentru ca misiunea mea este de a te ajuta, educa si sprijini pentru a te dezvoltae armonios si sanatos.

Aici este locul unde copilul tău învață să se cunoască mult mai bine atât fizic, precum și psihic-emoțional printr-un concept special creat necesitatilor lui , care îmbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

La MikaZen ai parte și de ateliere în familie în care petreci momente minunate alături de copilul tău. Petreceti timp de calitate împreună. Vă cunoasteti mai bine, comunicati mai eficient.

MikaZen este locul în care te simți “acasă ”, locul unde tu si copilul tău veniti cu drag și petreceti clipe de bucurie , de relaxare.Aici, este o comunitate frumoasa de mămici cu care vei impărti diferite informații, veti crea legaturi de prietenie sincera si bazata pe respect și bucurie.

Cu prietenie,

Michelle Mika

Te așteptăm să ni te alături!

Unde ne găsești?
În sector 2 pe Bulevardul Dacia 128.

Facebook
YouTube
Instagram