Cursuri și Evenimente

Transformare personală

pentru fiecare

Aici este locul, unde atat tu precum si  copilul tău învațati să va cunoasteti mult mai bine atât fizic, precum și psihic-emoțional printr-un concept special creat necesitatilor lui , care îmbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

La Cursuri și Evenimente  MikaZen ai parte și de ateliere în familie în care petreci momente minunate alături de copilul tău.

Petreceti timp de calitate împreună. Vă cunoasteti mai bine, comunicati mai eficient.

MikaZen este locul în care te simți “acasă ”, locul unde tu si copilul tău veniti cu drag și petreceti clipe de bucurie, de relaxare.

Aici, este o comunitate frumoasa de mămici cu care vei impărti diferite informații, veti crea legaturi de prietenie sincera si bazata pe respect și bucurie.

20 % REDUCERE

la prima sesiune/abonament

PROGRAME ONLINE

Lucrează în ritmul tău, la ora pe care o alegi – înscriete-te la cursurile disponibile non-stop pe platforma MikaZen.

Yoga pentru mamă și copil (3-7 ani) cu Michelle

Reconectează-te cu tine, în timp ce practici yoga împreună cu cel mic.

Aici este timpul vostru în care învățați să va cunoastesteti mult mai bine, să va exprimați emoțional și să va înțelegeți atât pe plan emoțional precum și pe plan fizic.

Totul se întâmplă prin metoda jocului și poveștilor yoga care au că menire:

  • să dezvolte creativitatea, imaginația
  • să învețe și să înțeleagă anumite aspecte esentiale, atât despre el, despre ceilalți copii, precum și despre părinți- adulți.
  • să își cunoască corpul mult mai bine prin diferitele posturi yoga