Cursuri și Evenimente

O cunoaștere de sine

pentru fiecare

Aici este locul, unde atat tu precum si  copilul tău învațati să va cunoasteti mult mai bine atât fizic, precum și psihic-emoțional printr-un concept special creat necesitatilor lui , care îmbină mai multe tehnici eficiente dezvoltării armonioase și sănătoase. (yoga, mindfulness, meditatie, dezvoltare personala si spirituala, artterapie, sandplaytherapy, tehnici din psihologie).

La Cursuri și Evenimente  MikaZen ai parte și de ateliere în familie în care petreci momente minunate alături de copilul tău.

Petreceti timp de calitate împreună. Vă cunoasteti mai bine, comunicati mai eficient.

MikaZen este locul în care te simți “acasă ”, locul unde tu si copilul tău veniti cu drag și petreceti clipe de bucurie, de relaxare.

Aici, este o comunitate frumoasa de mămici cu care vei impărti diferite informații, veti crea legaturi de prietenie sincera si bazata pe respect și bucurie.

Cursuri Online & în Studio

Tabere Copii & Familii

Scopul acestor tabere este da a oferi timp de calitate împreună cu copilul prin activități care vă ajută să vă conectați și să vă relaxați . O stare de bine petru întreagă famile.
Iar dacă este dedicat copiilor le oferă timp de cunoaștere de sine prin a învăța cum să fie conștient, prezent AICI & ACUM.

Vrei să îți ajuți copilul să facă față stresului?

  • Te eliberezi de stres, anxietate
  • Înveți să te cunoști mai bine, să fii prezent în corpul tău, în viața ta.
  • Vei deprinde o atitudine pozitiva despre cine ești și cum te poți înțelege mai bine.

în curând o surpriză pentru tine și copilul tău