„Bună dimineața, soare! „Yoga in familie.

„Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”

Începe-ți împreună ziua cu practica yoga și veți avea parte de energie și voie bună .

Astazi practicăm împreună yoga cu „Bună dimineața, soare! ” Yoga pentru întreaga familie.

„Bună dimineața, soare! „Yoga in familie este o clasă de yoga care se adresează tuturor membrilor familiei și o puteți practica împreună cu copilul oricând.

La cursurile de yoga si mindfulness copilul tău reușește să evolueze armonios. Invăța să își cunoscă corpul, emoțiile prin diferite tehnici mindfulness-meditație, yoga și tehnici de respirație.

Copiii au  energie multă dimineață, iar împreună puteți să faceți în mod amuzant yoga, adaptat nivelului lor de varsta. Ce zici dacă începeți cu toți ziua în posturi yoga, în timp ce așteptați apa pentru ceai? Copilul se va distra grozav alături de tine și veți avea parte de o revigorare a organismului, minții și a stării de spirit.

Veți fi eficienți în toate ce faceți, ce le aveți îndeplinit pe parcursul zilei și un tonus bun. Iar dacă nu știai, posturile yoga va ajută să va accelerați secreția hormonilor fericirii: endorfina și serotonină, bănuiesc că si tu îți dorești asta pentru copilul tău, și pentru tine  🙂 !

 

 

Și încă un motiv, de a practica impreuna „Bună dimineața, soare! „Yoga in familie . Diferite studii au demonstrat că cel puțin șapte minute pe zi de mișcare reușești  să îți imbunătăsti calitatea vieții !!

Recomand că în fiecare dimineață să faceți împreună mișcare și durează numai câteva minute, și va veți simți amândoi mult mai bine și mai încrezători .

Creați-va o rutină din asta și veți observă diferență!

Așa că te invit să începeți ziua cu „Bună dimineața, soare! „Yoga in familie și cu zâmbete și muulta energie pozitivă, bineînțeles în familie

Îți mulțumesc că ești alături de mine și că mă uramaresti și dacă acest articol îți este de folos, îl poți distribui și celor dragi ție.

Să îți fie bine 🙂

Te îmbrățișez cu drag și pe curând,

Cu bucurie, Mika