5 INDICII că ai un copil stresat

Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”

Sunt recunoscătoare că pot și am ocazia să împărtășesc cunoștințele acumulate de mine, despre cum sa descoperi cele indiciile ..

Si copiii sunt si ei expusi stresului, si le creează stări de panică, griji, probleme de comunicare sau lipsa stimei de sine.

Cauzele stresului pot fi :

  • activitățile școlare,
  • situația familială,
  • informații din mass-media și social media.

În aceste momente în care majoritatea activităților se desfășoară online, presiunea care se pune pe copii poate fi o cauza de stres.

Stresul are multe efecte negative asupra oragnismului și psihicului copilului. El nu știe cum să îți comunice și poate, de multe ori ,se gândește că nu vrea să îți mai ofere motive de griji…

Iar daca recunoosti anumite semne, este momentul să acționezi , iar daca sunt multe semne clare și te depășesc apelează la un specialist, un terapeut pentru copii .

Teama de eșec, frica de a fii criticat și judecat, dorința de a-i mulțumi pe cei din jur provoacă o tensiune mare pentru aceștia… Iar atunci când nu mai fac faţă…apar problemele.

De aceea este important ca, tu ca părinte să comunici cu copilul, să-i oferi suportul, înţelegerea şi iubirea ta pentru o dezvoltare armonioasă atât pe plan psihic-emoțional, precum și fizic.

Mai jos în acest video am să îți prezint 5 indicii pentru a-ți da seama cum este copilul tău…

 

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și că mă uramaresti și dacă acest articol îți este de folos, îl poți distribui și celor dragi ție.

Să îți fie bine 🙂

 

Te îmbrățișez cu bucurie,

și pe curând,

Cu bucurie,

Mika