Kindness Yoga ~invatam sa fim buni - MikaZen

Kindness Yoga ~invatam sa fim buni

Respiratia Sferei Magice ~exercitiu de respiratie
22 noiembrie 2017
„Respiratia Degetelor” ~ exercitiu de respiratie pentru copii
28 martie 2018

Kindness Yoga ~invatam sa fim buni

„Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”
Bine te-am regăsit, sunt Michelle, fondatoarea MikaZen & Happy Little Yogi și doresc să te ajut să-ți recastigi starea de bine și sănătatea !
Săptămana aceasta am decis să discutăm despre bunatate, să învățam prin practica yoga să fim buni atât cu noi, cu corpul nostru , precum și cu cei din jurul nostru.  Mai jos găsesti video-ul Kindness Yoga ~învățam să fim buni,  dedicată întregii familii.
La Harvard, psihologul Richard Weissbourd, conduce proiectul Making Caring Common, cu scopul de a-i ajută pe copii să fie mai buni, mai generoși, prietenoși cu cei din jurul lor.
De menționat este în cadrul acestui studiu majoritatea celor care au participat în cadrul acestui studiu, au recunoscut că părinții lor sunt interesați de ce rezultate au obținut la școală, decât față de cum se comportă cu cei din jurul lor.
Psihologul Richard Weissbourd ne menționează: „Copiii nu se nasc răi sau buni și nu ar trebui să renuntăm niciodată la ei. Au nevoie de oameni mari care să îi ajute să le pese de ce se intamplă în jur, să devină respectuoși și responsabili pentru comunitătile în care trăiesc, la fiecare etapă a copilăriei”, citează Washington Post.

3 Sugestii de a-i învața pe copii să fie mai buni:

  •  să fim noi exemplul  ce însemna să fi bun, să fi generos, participând împreună la diferite acțiuni de ajutorarea persoanelor, animalelor, naturii, etc
  •  să le arătăm de ce este important să fie buni cu corpul lor, prin diferite exemple clare.
  •  să îi învățam de mici să fie recunoscători față de cei din jurul lor, față de tot ce ne înconjoară, etc.

Prin urmare, copiii învață prin imitație, în special de la părinti. Pentru a le fi cu adevărate modele este important ca noi părintii să practicam ei corectitudinea, bunătatea față de cei din jurul lur, față de corpul lor, să fie respectuoși si recunostinta.
Stiu ca uneori este dificil pentru, dar să ne amintim că noi părinții suntem exemplele principale și pentru a avea un copil care să se dezvolte  armonios, noi trebuie să facem primil pas pentru a  le creea o viață  mai frumoasă și mai sănătoasă.
Te invit împreună cu copilul să practicați acest video Kindness Yoga ~învățam să fim buni, spre a va găsi o stare de echilibru și armonie atât pe plan fizic, precum și pe cel mental.
Namaste!
Să-ți fie de folos!
Te aştept cu drag la cursurile mele …
#yogacumichelle
MikaZen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
YouTube
Instagram