Respiratia Sferei Magice ~exercitiu de respiratie - MikaZen

Respiratia Sferei Magice ~exercitiu de respiratie

9 Minute de yoga pentru un somn odihnitor
16 noiembrie 2017
Kindness Yoga ~invatam sa fim buni
12 decembrie 2017

Respiratia Sferei Magice ~exercitiu de respiratie

 „Bunătatea din mine salută bunătatea din tine!”
 Una din tehnicile mele preferate de respirație ce îmi place să le practic împreună cu copiii, este Respirația Sferei Magice ~exercițiu de respirație.
Deoarece și aceștia au parte de dificultăți și conflicte pe plan emoțional și psihologic, și datorită vârstei nu au mereu toate cunoștințele și abilitățile necesare să-i ajute să le descifreze și să le gestioneze, învățând să respire corect îl ajută să depășească cu ușurință aceste momente, reușind să se adapteze imediat tuturor situațiilor apărute.
Bine te-am regăsit, sunt Michelle, fondatoarea MikaZen HappyLittleYogi și doresc să te ajut să-ți recastigi starea de bine și sănătatea ! Iar astăzi am ales un subiect care pentru toți este important respirația, iar mai jos găsești  video-ul Respiratia Sferei Magice ~exercițiu de respirație,  unde poti pracrica cu intreaga familie.
Cu ajutorul acestei sfere ajutăm copiii să învețe să respire corect, abdominal, toracic și clavicular, lent și conștient.
Respirația Sferei Magice ~exercițiu de respirație este o tehnica de respirație, ce poate fi introdusă si copiiilor pentru pentru a învața să respire corect și să se relaxeze .
Acest exercițiu de respirație are numeroase beneficii pentru copilul tău, printre acestea se enumera că învață sa  respire conștient (practica mindfulness) , aici dezvoltându-și atenția de a urmări respirația ,calmează mintea,- starea de anxiatate , de stres dispare treptat apărând starea de calm, insomnie, dureri de cap, etc
Este o modalitate ușoară și la îndemână de a-i implică în mod activ, dezvoltatandu-le puterea interioară. 
Când o poți face? oricând, fie dimineață, fie seara, important este să fie făcută la cel puțin o oră după ce ați mâncat.
Te invit impreună cu toată familia să practici alături de noi,  Respirația Sferei Magice ~exercițiu de respiratiere, urmărind videoul de mai jos!
Practică este potrivită tuturor, indiferent de vârstă și/sau nivel de practică :).

Namaste!
Să-ți fie de folos!
Te aştept cu drag la cursurile mele …
#yogacumichelle
MikaZen

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
YouTube
Instagram