ZEN Yoga family ~Învățam să fim din nou copii | MikaZen

ZEN Yoga family ~Învățam să fim din nou copii

Salutul soarelui pentru copii
29 martie 2017
Yoga vederii pentru întreaga familie
7 iunie 2017

ZEN Yoga family ~Învățam să fim din nou copii

„Bunatatea din mine saluta bunatatea din tine!”

De multe ori uităm de copilul din noi. Lipsa timpului liber ne afectează, iar familia este cea care are cel mai mult de suferit. Suntem preocupati de carieră, de viaţă socială, de tehnologie şi omitem să-i implicăm pe cei dragi în activităţile noastre.
Cât sunt mici, copii au nevoie de cea mai multă atenţie iar perioada copilăriei este una dintre cele mai frumoase părţi ale vieţii noastre.
Cu drag imi aduc aminte de acele zile petrecute cu familia, cu prietenii, cu colegii…momente pe care ştiu că şi tu le retrăieşti cu drag!

ZEN Yoga family ~Învățam să fim din nou copii , te ajută să te reconectezi cu copilul din tine şi să trăieşti momente frumoase alături de familie, fiind o activitate dedicatata tuturor membrilor. Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău! Este important pentru acesta să observe că-i eşti alături, făcând ceva împreună, acordându-i atenţie. Yoga este pentru oricine, indiferent că eşti copil, adult sau senior, bărbat sau femeie, indiferent de vârstă, flexibilitate, etnie sau religie.

Atmosfera destinsă te încurajează pe ţine că şi adult, dar şi pe copilul tău, să te relaxezi şi să te joci într-un mediu distractiv, fără competiţie, dezvoltându-va abilităţi importante.
Ce faceţi aici la ZEN Yoga family ~Învățam să fim din nou copii ? Ei bine, participaţi la o varietate de posturi, atât singuri cât şi în parteneriat, explorandu-va capacităţile, executând exerciţii de respiraţie, meditaţie şi tehnici de relaxare.

Ce obţineţi ?
• Va bucuraţi împreună de voi înşişi petrecând timp de calitate.
• Descoperi multe informaţii despre aptitudinile corpului tău şi cel al copilului.
• Împământezi sentimentul puternic de iubire către copilul tău.
• Copiii experimentează dezvoltarea necompetitivă a corpurilor lor, prin distracţie şi colaborare.
• Va simţiţi energici şi plini de vitalitate
• Va îmbunătăţiţi echilibrul, coordonarea şi lucrul în echipa.
• Rezistenţă şi flexibilitatea vor creşte considerabil.
• Abilitatie de comunicare se vor dezvoltă într-un mod armonios.
Prin ceea ce faci zi de zi cu copilul tău, are un impact direct şi concret în viaţă lui. Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva şi a face lucrurile diferit.
Te aştept cu drag la cursurile mele de ZEN Yoga family  sambata la 12.15 @Lebbuchenhaus si duminica la 13.00 @Studio Universul
Namaste
#yogacumichelle
MikaZen

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
YouTube
Instagram